söndag 19 juli 2009

Söndag


hejhopp !

Fredagen var jättekul ! jag fick till och med Sällskap till Af (arbetsförmedlingen) av Johanna och Erika. Sedan åkte vi till Kba och luffade runt på Kungsmässan. Fikade på Linneas som vanligt, och Millan som precis hade slutat var också med och även Mia kom förbi. Mycket trevligt :) Fyndade även 2 par örhängen för 36 kronor på Glitter :D Inte dåligt !

Sedan gick Jag, Johanna, Erika och Mia till The Square där vi mötte upp Sophia och Lollo. Hittade även min bror och hans familj där. Jättekul ! Och deras barn Olivia och
Linnea satt med oss ett bra tag. haha, det är så söta. Efter att vi hade käkat där, det är ju gratis tacobuffé om man köper en dricka .. så tänkte vi dra till Åsakalaset men när vi väl kom dit var det ingen höjdare för det kosta 120 SPÄNN för att komma in. Kändes inte så kul så vi drog tillbaka till Kba. Hamnade i parken sen kom vi inte längre. Träffade några andra där som vi satt och tjötade med :P haha, men kul va det.

Igår var jag hos älsklingen men vi gjorde inte så mkt. Slappade bara :) Kom pecis hem därifrån, hade tänkt gå ut och rensa lite grejer inför flyttningen. Det är ganska mycket som måste slängas om man säger så.

Imorgon ska vi till Danmark och det kommer blir grymt roligt ! :D

Ha det bäääst !

0 kommentarer:

Skicka en kommentar